Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
Ingen

Omsorgsportalen.se | Skapa en trygg och självständig vardag utan oro!

Sappa_Gron_HorisontalÄr du anhörig till en äldre eller en person med funktionsnedsättning som du vill kunna stötta från distans, eller är du själv den som är i behov av extra omsorg från en närstående? Oavsett om du är anhörig, äldre, eller har en funktionsnedsättning så är du rätt person att upptäcka fördelarna med digitala omsorgstjänster! Klicka här för att se alla våra tjänster och hitta en som passar dina behov.

På Omsorgsportalen finner du alltifrån tjänster som möjliggör tillsyn för en anhörig till enklare påminnelsestöd för den boende.

Enkelt att beställa, enkelt att använda
Omsorgsportalen erbjuder mängder av tjänster till hemmet som förenklar och säkrar upp din vardag med det du behöver. Du behöver varken mobil, dator eller internet för att nyttja många av tjänsterna.

Exempel på tjänster är:
• Spisvakt som stänger av spisen innan olyckan är framme.
• Påminnelsestöd för den som lätt glömmer.
• Trygghetslarm och tillsynstjänster kopplade till anhörig, vän, granne eller larmcentral.

Tjänsterna kan beställas av både dig som boende eller dig som anhörig på distans. Välfärdsbredband är inkluderat i alla startpaket och finns uppkopplat för dig som är ansluten till stadsnätet.

Så här beställer du
Beställ enkelt dina omsorgstjänster på Omsorgsportalen.se. Där knappar du in din adress och ser om du har tillgång till tjänsterna. Du kan också ringa till oss på 031-797 92 00 eller mejla till info@omsorgsportalen.se.

Ta mig till Omsorgsportalen!

Denna information tillhandahålls av Sappa Denna information tillhandahålls av Sappa

Om Sappa

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag!